Tapijt


Zeer hoogwaardig tapijt met een UV bestendigheid van 8000 uren. Het tapijt is niet 'gelust' waardoor er bijna geen enkele vishaak in kan blijven hangen. De slijtvastheid van dit tapijt is enorm. Het tapijt is helemaal schimmel-en rotvast.

Stoelen

De stoelen zijn van het type 'Century' en behoren tot de beste stoelen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Aan de onderkant zijn er links en rechts handgrepen voorzien om je aan vast te houden. De stoel kan makkelijk dichtgeklapt worden voor tijdens het transport.

Stuurconsoles


De consoles zijn bewust laag gehouden zodat je tijdens het werpend vissen er niet achter kan haken. Geen probleem meer met stuk gegooide ruitjes! Tegelijkertijd doet de stuurconsole aan de voorkant dienst als een rugleuning wanneer er iemand voorin wil zitten. De functie van de console mag niet uit het oog verloren worden, vandaar dat de console net hoog genoeg is om de koude wind over je hoofd te geleiden. Aan de voorkant plaats genoeg om meters en fishfinders in te bouwen. De schakelaars zijn helemaal waterdicht. In optie kan je ook kiezen voor een hydraulische stuurbekrachtiging.

Interieurverlichting

Om in de donkere maanden toch nog degelijk licht aan boord te hebben, vier ledlampjes op strategische plaatsen. Ledverlichting, dus een laag verbruik!

Groot achterdek


De koninginneplaats was tot hiertoe altijd het voordek. Met de 'Killer Whale' heeft vanaf nu ook de kapitein de luxe om comfortabel te vissen.

Reling waarop je je hengelhouders kan verplaatsen en fishfinder op de perfecte plaats! De elektromotor comfortabel hanteerbaar.

Doordachte opbergplaats voor 'PLano' opbergcassettes


Doordat we vele soorten kunstazen aan boord willen meenemen staat de boot binnen de kortste keren vol met tassen kunstaas. 'Predaguide' heeft twee uitneembare boxen op maat bedacht waar precies je 'Plano' cassettes inpassen.'s Morgens eenvoudig je box met azen in de boot steken en geen losslingerende tassen meer aan boord.

Bun met automatische toevoer van water en automatisch leegpompen

Tijdens de wedstrijden is je gevangen vis in optimale conditie heel belangrijk. Predaguide voorzag een bun van 100 liter centraal in de boot voor de gewichtsverdeling. De bun kan doormiddel van een druk op de knop gevuld worden en ook weer op het water met een pomp geledigd worden. De bun is voorzien van een overloop zodat teveel aan water gewoon naar buiten wordt geleid.

Waterdichte opbergruimte


Voorin zijn twee waterdichte opbergruimtes voorzien met een waterkering.

RVS verzonken kikkers

Om absoluut niet te blijven hangen tijdens het werpend vissen zijn er verzonken RVS kikkers voorzien.

Hengelopbergluik


Centraal in het voordek is er een waterdichte opbergmogelijkheid voor 9 hengels tot 2.2m lang.

Centrale opberplaats voor batterijen

Aangezien we meer en meer batterijen aan boord meenemen vormt dit gegeven een belangrijk geheel in de gewichtsverdeling van de boot. Centraal onder de hengels is er plaats voorzien voor DRIE batterijen van 110 Ah. Verder naar voor, onder de valse bodem, is er plaats voor een batterijlader, zekeringen, hub voor ethernetverbinding enz...

Ruimte voorzien voor fishfinder in het voordek.


Voor de bijvisser is het vaak lastig om de fishfinder praktisch te plaatsen. In de 'Killer Whale' is er plaats voorzien in de schuine wand om de fishfinder en de aansluitingen van de boegmotor mooi weg te werken.

Groot werpplateau

Ruimte, hengels bij de hand en de fishfinder goed zichtbaar. Wat wil je nog meer van een voordek?

Bovenaanzicht met de luiken dicht.

Bovenaanzicht met de luiken open.

© Predaguide 2012