Zaterdag 1 september 2012 lancering Predaguide bij de firma 'Signmania'


Na vele maanden van voorbereidingen was het eindelijk zo ver: 'Predaguide' werd voorgesteld aan het publiek met een heuse persvoorstelling.
Onder een stralende zon werden mensen van de pers, vrienden en familie ontvangen. Iedereen was enorm benieuwd naar wat men kon verwachten. Het lange stilzwijgen had zijn doel niet gemist...

Gezellig bijpraten met een hapje en een drankje...

Ook de familie van de partij...

Over naar het hoogtepunt van de dag..

De aanwezige mensen werden verder begeleid naar binnen. Daar heb ik het ontstaan en de doelstellingen van 'Predaguide' uit de doeken gedaan.
Stap voor stap werd ook de geboorte van de 'Killer Whale' overlopen en hoe elke partner in het verhaal is gekomen.
Na deze uiteenzetting was de tijd gekomen waar iedereen op zat te wachten: de onthulling van de 'Killer Whale'....


Dit is hem dan!!!!!

De boot-en auto combinatie werd onthuld van onder zwarte doeken begeleid met de juiste muziek. Ik heb gekozen om de voorstelling op deze manier te doen omdat ik echt wil staan voor 'innovation in fishing concepts'. Te vaak heb ik moeten vaststellen dat een primeur op een beurs vaak in de drukte opgaat.
Niet alleen binnen de hengelsport wil ik graag innovatief zijn maar tegelijk wil ik naar de buitenwereld duidelijk maken dat wij,vissers, echt niet meer die 'loze vissers' van weleer zijn. Met dit project wil ik graag eer brengen aan al de mensen die actief in de hengelsport bezig zijn op een professioneel niveau! De hengelsport moet meer aanzien krijgen en ik hoop dat 'Predaguide' daartoe kan bijdragen!

Alle details in het licht gezet.

Woord van dank.

Deze hele realisatie was niet mogelijk geweest zonder het samenwerken en de overtuiging van mijn zakenpartners dat dit project zal slagen.
Daarom op deze lancering ruim plaats voor een welgemeende 'dank u wel' aan de medepartners. Dennis van 'Signmania' heeft samen met zijn professioneel team de complete combinatie voorzien van een meer dan blitse wrap. Zij trachten het verschil te maken in de kwaliteit waarmee zij hun producten afleveren. Indien je mijn combintie tegenkomt kan je je daar zelf van overtuigen. TOP WERK jongens!
Cees van de firma 'Orkaboten' mag uiteraard niet ontbreken! Zonder hem was er simpelweg geen ' Killer Whale'. De gedrevenheid en de passie voor zijn product maakt dat er enkel kwaliteitsproducten hun zaak verlaten.Al meer dan 35 jaar hebben zij ervaring in het vervaardigen van polyesteren boten.Hun laatste pronkstuk was een 9 meter lange zeewaardige boot die de zwaarste omstandigheden aan kan, geweldig!
Frankie is mijn vaste vismaat. Niet makkelijk om een goeie te vinden maar ik heb het goed getroffen! Wij vullen elkaar zo goed aan dat ik niet alleen een goede vismaat aan hem heb maar ook een ECHTE vriend. Op momenten dat ik hulp nodig had of een klankbord, altijd stond hij klaar! Bedankt Frankie!
BRP heeft de boot mede voorzien van een Evinrude E-tec. Een motorisatie die zijn gelijke niet kent. Via marketing manager Marielien Titeux kwam ik bij Frank Delissen terecht die zelf een ervaren roofvisser is. Ook Simon Boone wil ik op zijn beurt bedanken voor de geweldige samenwerking. Frank vertegenwoordigde BRP op de opening (Staat helaas niet op deze foto omdat hij nog verplichtingen had.) en mocht ook een flesje bubbels in ontvangst nemen.
Robert van de firma Pega moest zich helaas ook verontschuldigen door professionele verplichtingen maar de trailer waarop de 'Killer Whale' staat is een echt pareltje van vakmanschap! Stabiliteit op de weg, veiligheid tijdens en na het traileren en daar bovenop enorm functioneel. De poedercoating afwerking maakt de trailer nog eens perfect onderhoudsvrij. Bedankt Pega!
Cees Koppers van de firma Technautic was eveneens enorm onder de indruk van het ontwerp en wou Technautic ook identificeren met de boot. Humminbird en Minnkota zijn twee topproducten inzake fishfinder/gps en elektromotoren. De mogelijkheden van deze producten zijn op onze demoboot de bezichtigen.
Als laatste werden mijn vrouw Anja en mijn twee zonen Xander en Thomas bedankt.Zonder hun steun was het zeker niet gelukt. Zij hebben meerdere dagen hun papa of echtgenoot moeten missen die bezig was om dit project vorm te geven. Hun geduld en begrip hebben mij enorm geholpen om dit alles, samen met de partners, te realiseren. Mijn oprechte dank!
Steven Mets


© Predaguide 2012