Eerste mogelijkheid: met de wagen naar het noorden van Denemarken.


Dit is de snelste manier van reizen omdat je aan boord stapt van de Colorline Superspeed. In minder dan vier uur sta je op Noors grondgebied. Alleen moet je wel rekening houden dat je net een autorit in de benen hebt van om en bij de 1000 kilometer vanuit Antwerpen berekend. Je kan hier aan boord iets eten en drinken maar echt slaapgelegenheden zijn hier niet voorzien.

Tweede mogelijkheid: met de wagen naar Kiel in Duitsland en met de ferry naar Oslo.

Naar mijn mening de meest ideale combinatie van reizen is de ferry nemen in Kiel om aan boord van een luxe cruisschip de overtocht te maken naar Oslo. Je vertrekt om 14.00u in Kiel en de volgende morgen om 10.00u kom je uitgerust aan in Oslo. Tijdens de overtocht kan je genieten van alle luxe aan boord van de Color Fantasy. Een uitgebreid buffet, tropisch zwemparadijs, speelhallen, shoppingcenter en een winkelstraat aan boord van dit imposant schip maken dat deze trip al een hoogtepunt zijn binnen je complete reis.

Een blik aan boord van de Color Fantasy.

Mogelijkheid drie: met het vliegtuig naar Rorvik

Een ontspannen manier van reizen is zeker en vast met het vliegtuig. Je kan vliegen op Trondheim van waaruit een binnenvlucht je tot op de luchthaven van Rorvik brengt. Tron, de eigenaar van de huisjes en boten, staat je aan de luchthaven op te wachten en vijf minuutjes later sta je al in de haven van Rorvik. Op minder dan vijf uur sta je op je bestemming. Ter plekke zijn er drijfpakken en hengelmateriaal te huren zodat je dit niet allemaal zelf moet meenemen op het vliegtuig.

© Predaguide 2012